LEXXUS | 1i byt UNIQ Slnečnice, zóna Viladomy, BA V., 28,31 m2 - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | 1i byt UNIQ Slnečnice, zóna Viladomy, BA V., 28,31 m2

Prenájom, Bratislava - Petržalka

rozloha Byt
1-izbový
rozloha 28.31 m²
ulica Fialová

1-izbový byt na prenájom v Petržalke, Bratislava

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom DIZAJNOVÝ nadštandardný kompletne zariadený 1 izbový byt s veľkým exteriérom a parkovacím státím, pekným výhľadom a s dobrou orientáciou v kvalitnom nízkoenergetickom projekte UNIQ Slnečnice- zóna VILADOMY, Fialová ul., poschodie 3/7 NP, výťah.

Celková výmera bytu je 28,31 m2, vnútorná plocha bytu 23,51 m2, balkón 5,88 m2.

POPIS:

-vstupná chodba so šatníkovými skriňami na mieru
-kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC Geberit, pračka Bosch
- denná časť pozostáva z kuchynskej časti a obývacej časti
- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi Siemens , el.rúra, varná doska, zabudovaná chladnička, led podsvietenie
- kvalitný nábytok na mieru, stolík + s stoličky, komody, odkladacie skrinky, TV, konerenčný stolík, rozťahovacia sedačka s kvalitným matracom 160 x 200 cm, podsvietená polička, závesy a záclony, východ na veľkú loggiu.

Pekný výhľad na zeleň a cyklistickú hrádzu, tiché prostredie, orientácia na svetové strany: VÝCHOD.

Štandard: bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere so zárubňami, veľké francúzske plastové okná, laminátové parkety, dlažba, obklady, sanita, sprchový kút, batérie, radiátory, optické rozvody KTV a internetu.

Jedinečná a zároveň posledná časť zóny Viladomy UNIQ ponúka nadštandardný dizajn a kvalitu bývania v novej štvrti a zároveň sa nachádza v blízkosti zelene a s dobrou dostupnosťou do centra.
Predmetný byt je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do vnútrobloku až vo štvrtej línii od hlavnej cesty a v blízkosti lužného lesa a cyklistickej hrádze, parková úprava okolia, zeleň, multifunkčné ihriská a cyklochodníky, vonkajší gril pre obyvateľov atď.

Ponúka kvalitné bývanie , súkromie a tiché prírodné prostredie, výborná dostupnosť na obchvat mesta, diaľnicu, ako aj do centra mesta, občianska vybavenosť - potraviny, reštaurácia, lekáreň, MHD.

Novovzniknutá moderná štvrť ponúka pre obyvateľov kombináciu mestského spôsobu bývania a zároveň blízkosti prírody s možnosťami aktívneho odpočinku.


V bezprostrednej blízkosti je už funkčné lokálne obchodné centrum SLNEČNICE MARKET (napr. Billa, lekáreň, 101 Drogérie, trafika) a farmárska tržnica Trch- (napr. gastro prevádzky, predaj zeleniny a ovocia, syrov, kvetinárstvo). Súčasťou objektu je aj športové centrum Leon.
Výborná dopravná dostupnosť a napojenie do centra mesta (MHD, v budúcnosti električka, Dolnozemská ul., Panónska ul., diaľničný obchvat),


Kompletný interiér bytu bol navrhnutý a realizovaný na kľúč renomovanou spoločnosťou CYMORKA interior design.
Ideálny pre 1 osobu, nefajčiar, bez domácich zvierat, voľný od 01.12.2024.

Cena mesačného nájmu je 500,-EUR/mesiac + parkovacie státie 70,-EUR/mesiac + energie 100,-EUR/1 osoba, spolu 670,- EUR/mesiac.




TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Fialová, Bratislava - Petržalka, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GR-740

Podrobné informácie

3 / 7
28.31 m²
úplne prerobený
5.88 m²
vlastné vyhradené
nezariadený
plastové
východná

Napíšte nám