LEXXUS | kancelársky priestor v NOVOSTAVBE,BA II.,Astrová ul.,46,83m2 - LEXXUS, a.s.
IMG_5787.jpeg
IMG_5773.jpeg
IMG_5777.jpeg
IMG_5778.jpeg
+ 8 IMG_5768.jpeg

LEXXUS | kancelársky priestor v NOVOSTAVBE,BA II.,Astrová ul.,46,83m2

Prenájom, Bratislava - Ružinov

rozloha Kancelárie
2
rozloha 46.83 m²
ulica Astrová

Kancelárie na prenájom v Ružinove, Bratislava

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom príjemný kancelársky priestor na ul. Astrová v Metskej časti Ružinov, BA II., 1 poschodie, celková výmera 46,83 m2 + 1x vlastné vyhradené parkovacie státie priamo pred vstupom do budovy, štrukturovaná kabeláž, klimatizácia.

Príjemný , nezariadený administratívny priestor sa skladá z dvoch prepojených kancelárií v staršej avšak kvalitnej novostavbe polyfunkčného domu s výbornou polohou mestskej časti Ružinov, časť Štrkovec.

POPIS: vstup do budovy na čip, reprezentatívne spoločné priestory na prízemí, 2x výťah + schodisko, komunikačná chodba na ktorej sa nachádzajú dámske a pánske sociálne zariadenia, vstup do predmetu nájmu: kancelária s kuchynským kútom a samostatná kancelária. Hliníkové okná so žalúziami, sadrokartónové podhľady s osvetlením, koberec.

Výborná poloha a dopravná dostupnosť do centra s napojením na Ružinovskú ulicu, kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti Poliklinika, lekáreň, MHD.

Cena mesačného nájmu za kancelársky priestor : 700,- eur/mesiac+ DPH + 1x parkovacie státie 70,- eur/mesiac + zálohová platba na energie 120,- eur/mesiac,

IHNEĎ VOĽNÉ.


TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Astrová, Bratislava - Ružinov, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GR-593

Podrobné informácie

1 / 11
46.83 m²
46.83 m²
vlastné vyhradené
hliníkové

Napíšte nám