LEXXUS | nové bývanie v byte pri jazere s loggiou a garážovým státím - LEXXUS, a.s.
IMG_8383.jpeg
IMG_8386.jpeg
IMG_8397.jpeg
IMG_8388.jpeg
+ 6 IMG_8389.jpeg

LEXXUS | nové bývanie v byte pri jazere s loggiou a garážovým státím

Predaj, Bratislava - Petržalka

rozloha Byt
2-izbový
rozloha 52.1 m²

2-izbový byt na predaj v Petržalke, Bratislava

Na predaj, pohodlné a slnečné 2i BYTY (nie apartmány) v štandarde s výhľadom do zelene v novostavbe v srdci Petržalky. S výbornou dostupnosťou električkou do centra mesta v modernom projekte a vo vyhľadávanej relaxačnej zóne pri jazere.

Priestranné a svetlé byty majú rozlohu až do 52,1m2 s loggiou a sú situované na 4p, 6p alebo 8p/8p v absolútne novom bytovom dome s nízkymi nákladmi na bývanie v spojení so samostatnou kotolňou. Využité boli najnovšie technológie a ekologické riešenia, ako sú rekuperačné jednotky, tepelno-izolačné trojsklá, zelená strecha, vodozádržné opatrenia a taktiež s predprípravou na klimatizáciu a elektromobilitu.

Úložný priestor pomôže rozšíriť pivničná kobka v cene už od 9.500,-€.

Výnimočná štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania so službami, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Moderná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť odpočinkových možností a príjemné prostredie znásobujú bonitu bývania. Mestský charakter bytov, špičková architektúra, v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve TU.

Efektívna dostupnosť znamená menej času v doprave a viac pre váš život. Rýchly prístup do centra mesta, budúcou električkou, autom do 10 minút a s autobusom len o čosi dlhšie.. Bývanie pri jazere je ideálnou polohou v meste. Pohodlné a absolútne bezproblémové parkovanie je možne na garážových státiach (v cene už od 29.900,-€ ) v suteréne bytového domu s prechodom suchou nohou do bytu, len pár krokov..

Ideálne miesto pre každý typ bývania, vlastník alebo nájomca!

Aj s možnosťou odpočtu DPH.
TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Bratislava - Petržalka, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GE-596

Podrobné informácie

6 / 8
52.1 m²
2.98 m²
3 m²
plastové
južná

Napíšte nám